כל אדם שמתאמן התקשה בהתחלה לנסות ולסגל לעצמו את שגרת החיים הזאת של אימונים ואכילה בצורה מסודרת, ולנקודה הזאת אני רוצה להפנות את תשומת לבכם.
אנחנו מוצאים זמן לעבודה, למשפחה ולחברים, אבל מה לגבינו? מה לגבי הזמן שנועד בשביל להעשיר את הגוף והנפש שלנו? פה לרוב אנחנו חוטאים ועושים את הבלתי יאומן- אנחנו מזניחים את עצמנו! 
בכל פעם כשאנחנו צריכים לנסות ולהכניס פעילות חדשה לסדר היום שלנו, אנחנו נמצאים באותה הבעיה- "איפה לעזאזל אני אדחוף את זה"?
 
רוב האנשים יראו באימון כפעולה שניתן לדחות אותה לזמנים אחרים, למשהו שאיננו חשוב מספיק כדי שיהיה חלק מהשגרה הקבועה.
אספנו בשבילכם מספר טיפים לניהול הזמן, כך שזה יהיה התירוץ האחרון שלכם:
1. עובדים הפוך- קודם כל מכניסים את האימונים ללו"ז שלנו ורק לאחר מכן מכניסים את כל שאר הדברים.
2. שעות קבועות- לקבוע את האימון בימים ובשעות קבועים כך שיהפוך להרגל ולשגרה יום-יומית.

3. הצבת יעדים- צריך להציב לעצמנו יעדים לפרקי זמן שאינם ארוכים מדי (כל חודש למשל). ברגע שנתחיל לעשות זאת, נוכל לעקוב אחר ההתקדמות שלנו.

4. מתמידים- התמדה מביאה לתוצאות. בין אם ירידה במשקל,חיטוב או עלייה במסה. התוצאות וההישגים שלנו הם הכוח המניע שלנו להמשיך ולדבוק במטרות וביעדים שהצבנו לעצמנו.

5. אכילה נכונה- כשנאכל נכון, הגוף שלנו יתמלא בהמון אנרגיה, נוכל להספיק לעשות יותר דברים בכל יום וגם נשפר את תפקודי הגוף.

6. מאמנים מקצועיים- אפשר תמיד ואפילו מומלץ להיעזר באנשי המקצוע והמומחים בתחום, מאמני הכושר. המאמן/ת עצמם יעזרו להכניס אתכם לשגרת האימונים כמו גם יבנו לכם את תוכנית האימון שתתאים בדיוק לכם ובהתאם ליכולות שלכם (כמובן שחשוב מאוד לברר מי אותו מאמן/ת ומה ההכשרה והניסיון שלהם בתחום- ככל שאלו גדולים יותר, כך נעדיף לבחור בהם על פני אחרים).

אנשים שרוצים להצליח ימצאו דרך, אנשים שלא רוצים מספיק ימצאו תירוץ. סדר העדיפויות שלנו הוא זה שיקבע בשורה התחתונה מה נעשה בכל יום ומה מקבל עדיפות על פני דברים אחרים. ברגע שנבין שהגוף שלנו הוא הכלי שבאמצעותו אנחנו מתקשרים, נעים ובעצם מעבירים את כל חיינו, נבין את חשיבותם של האימון והאכילה הנכונה ואת תרומתם העצומה לחיינו.

"זמן הוא דבר שיצרנו. להגיד "אין לי זמן", זה כמו להגיד "אני לא רוצה". (לאו טזה – פילוסוף סיני).